Promo & Events
Houd deze pagina in de gaten voor onze meeste recente evenementen en promoties.
Boat Take Away
Special

Het vaarseizoen is weer aangebroken! Dat betekent dat de Boat Take Away weer beschikbaar is voor ieder die op het water wil genieten van onze Indonesische specialiteiten. Bestellen kan tot 5 uur van ons speciale Take Away menu (maximaal 10 personen). Klik hier voor het menu.

Reserveren kan telefonisch via +31 20 305 27 60.

Rons Rondje
Evenement
De zomer staat weer voor de deur en dat betekent dat er weer gevaren gaat worden door de grachten van Amsterdam! Speciaal voor u hebben wij een culinaire vaar- en/of fietsroute samengesteld die u langs de verschillende Gastrobars en Nacarat brengt. Op elke locatie kunt u genieten van een hapje en een drankje, ter kennismaking van onze restaurants.
Een superleuk idee voor een vrijgezellenfeest, werkuitje of gewoon een gezellige dag met je vrienden (minimaal 15 personen). Klk hier voor de voorwaarden.
Voor vragen of reserveringen kunt u mailen naar events@rongastrobar.nl
Rons Rondje is een samenwerking met Floating Amsterdam.
Ron trakteert
Promotie

Bij Ron Gastrobar Oriental en Nacarat kunt u alle dagen van de week genieten van 50% korting op de gerechten, bij een reservering van 4 personen. Belangrijk is dat u vooraf reserveert.

Deze actie loopt van 6 juni t/m 31 augustus. We verwelkomen u graag bij Nacarat en Ron Gastrobar Oriental. Reserveren kan via de websites.

www.rongastrobaroriental.nl
www.nacarat.nl

Vroege Vork Voordeel
Promotie
Geen hond in de pot vinden? Ron introduceert het Vroege Vork Voordeel – 20% korting op de rekening als je in de eerste twee uur dat het restaurant geopend is, culinair komt genieten. Klik hier voor de voorwaarden.