Indo Street Food - 7,50 per snack

Lemper Kepiting
Lemper met rivierkreeft en krab, zoet-zure taugé, seroendeng- en kentjoercrème
Pangsit Goreng
Krokant gebakken Indonesische wonton met varkensgehakt en pittige gembersaus
Taco Ayam Besisit Bali
Taco met Balinese kip, Bangkokspread en kentjoer-kokosmayonaise
Saté Lilit
Mix van kipgehakt en
garnalen, rode peper,
gember en huisgemaakte
tomatensaus
Pepesan Goeloeng
Loempia met witvis gemarineerd in bamboe pepesan met mayonaise-kerriesaus
Loempia Bebek
Loempia van eend, rijstvermicelli, gekruide ketjapsaus met steranijs
Risoles
Indonesische kroket met groentenragout en frisse pindasaus
Tempeh Mendoan
Gebakken tempeh met tempura van rijstbloem en pittige ketjapsaus
Black Box
Verrassing van verschillende hapjes, voor 2 personen 19,50 en voor 4 personen 35,-
Martabak
Streetfood uit Sumatra met kip, ei en groenten

BBQ Saté - 12,50 per 4 stokjes

Saté Ayam
Geroosterde saté van kippendij met pindasaus
Saté Maranggi
Geroosterde saté van pittige ossenhaas met ketjapsaus
Saté Kambing
Geroosterde saté van geit met ketjapsaus
Saté Babi Lapis
Geroosterde saté van buikspek met ketjapsaus en pindakruimel

GERECHTJES - 15,-

Daging Giling
Black Angus tartaar met citroenblad- en balsamicomayonaisesaus en gepofte rijst
Ikan Dabu
Tartaar van Albacore tonijn, miso- en gembermayonaise,
emping en sojatapioca
Soto 10,-
Indisch gekruide kippenbouillon met kip, rijstvermicelli, taugé en een zacht eitje
Kepiting Lunak
Gebakken halve kreeft met kailan en Indonesische bisque
Daging Kalio
Sucadelapje, met Sumatraanse saus
en ratatouille
Hati Angsa Goreng
Gebakken foie gras met wilde paddestoelen en kruidige roomsaus
Fake Tartaar
Tartaar van tomaat met
kokoslimoensaus, gepofte rijst
en spinazie
Iga Babi Bakar
Rons beroemde spareribs van de BBQ met sambalsaus
GASTROBAR CLASSIC
Indische saucijs
Indisch saucijsje, sambal, zeekraal en lamsoortjes
Gado Gado 10,-
Gestoomde groenten met tofu, ei en pindasaus

Rijsttafels

De rijsttafel
Een tafel vol met de heerlijkste Indische en Indonesische gerechten, dat is het kenmerk van een échte rijsttafel. Toen Indonesië nog een kolonie van Nederland was, liet men hier graag mee zien hoe voornaam ze waren. Tegenwoordig is de rijsttafel een culinair begrip waar veel mensen de mooiste herinneringen aan hebben. Chef Agus en Chef Ron hebben beiden herinneringen aan de rijsttafel, allebei op hun eigen persoonlijke en kenmerkende manier.
Chef Agus - 35,- per persoon
15 verschillende kleine gerechtjes, geserveerd met Nasi Goreng en Nasi Putih
Chef Ron - 29,- per persoon
12 verschillende kleine gerechtjes, geserveerd met Nasi Goreng en Nasi Putih
Minimaal voor twee personen

DESSERTS - 9,-

Cendol Classic
Indonesische kokosdrank met pandan, palmsuiker en jackfruit
Kue Dadar Ijo
Indonesische pannenkoek gevuld met kokos en palmsuiker, geserveerd met mango-ijs
Jerk Bakar
Crème brûlée van citroenblad en
gember met frambozen-ijs
Cicipan es bua
Huisgemaakte sorbet van mango, perzik en bloedsinaasappel
Tiramisu Indo
Kokosmascarpone, zwarte thee
en citroenblad met passievrucht-
sorbetijs
Es Durian Istimewa
Bombe met doerianmousse, passievrucht en ananassorbet