Indo Street Food – 7,50 per snack

Lemper Kepiting

Lemper met rivierkreeft en krab, zoet-zure taugé, seroendeng- en kentjoercrème

Pangsit Goreng

Krokant gebakken Indonesische wonton met varkensgehakt en pittige gembersaus

Taco Ayam Besisit Bali

Taco met Balinese kip, Bangkokspread en kentjoer-kokosmayonaise

Saté Lilit

Mix van kipgehakt en
garnalen, rode peper,
gember en huisgemaakte
tomatensaus

Pepesan Goeloeng

Loempia met witvis gemarineerd in bamboe pepesan met mayonaise-kerriesaus

Loempia Bebek

Loempia van eend, rijstvermicelli, gekruide ketjapsaus met steranijs

Risoles

Indonesische kroket met groentenragout en frisse pindasaus

Tempeh Mendoan

Gebakken tempeh met tempura van rijstbloem en pittige ketjapsaus

Black Box

Verrassing van verschillende hapjes, voor 2 personen 19,50 en voor 4 personen 35,-[

Martabak

Streetfood uit Sumatra met kip, ei en groenten

BBQ Saté – 12,50 per 4 stokjes

Saté Ayam

Geroosterde saté van kippendij met pindasaus

Saté Maranggi

Geroosterde saté van pittige ossenhaas met ketjapsaus

Saté Kambing

Geroosterde saté van geit met ketjapsaus

Saté Babi Lapis

Geroosterde saté van buikspek met ketjapsaus en pindakruimel

GERECHTJES – 15,-

Daging Giling

Black Angus tartaar met citroenblad- en balsamicomayonaisesaus en gepofte rijst

Ikan Dabu

Tartaar van Albacore tonijn, miso- en gembermayonaise,
emping en sojatapioca

Soto 10,-

Indisch gekruide kippenbouillon met kip, rijstvermicelli, taugé en een zacht eitje

Kepiting Lunak

Gebakken halve kreeft met kailan en Indonesische bisque

Daging Kalio

Sucadelapje, met Sumatraanse saus
en ratatouille

Hati Angsa Goreng

Gebakken foie gras met wilde paddestoelen en kruidige roomsaus

Fake Tartaar

Tartaar van tomaat met
kokoslimoensaus, gepofte rijst
en spinazie

Iga Babi Bakar

Rons beroemde spareribs van de BBQ met sambalsaus
GASTROBAR CLASSIC

Indische saucijs

Indisch saucijsje, sambal, zeekraal en lamsoortjes

Gado Gado 10,-

Gestoomde groenten met tofu, ei en pindasaus

Rijsttafels

De rijsttafel

Een tafel vol met de heerlijkste Indische en Indonesische gerechten, dat is het kenmerk van een échte rijsttafel. Toen Indonesië nog een kolonie van Nederland was, liet men hier graag mee zien hoe voornaam ze waren. Tegenwoordig is de rijsttafel een culinair begrip waar veel mensen de mooiste herinneringen aan hebben. Chef Agus en Chef Ron hebben beiden herinneringen aan de rijsttafel, allebei op hun eigen persoonlijke en kenmerkende manier.

Chef Agus – 35,- per persoon

15 verschillende kleine gerechtjes, geserveerd met Nasi Goreng en Nasi Putih

Chef Ron – 29,- per persoon

12 verschillende kleine gerechtjes, geserveerd met Nasi Goreng en Nasi Putih

Minimaal voor twee personen

DESSERTS – 9.-

Cendol Classic

Indonesische kokosdrank met pandan, palmsuiker en jackfruit

Kue Dadar Ijo

Indonesische pannenkoek gevuld met kokos en palmsuiker, geserveerd met mango-ijs

Jerk Bakar

Crème brûlée van citroenblad en
gember met frambozen-ijs

Cicipan es bua

Huisgemaakte sorbet van mango, perzik en bloedsinaasappel

Tiramisu Indo

Kokosmascarpone, zwarte thee
en citroenblad met passievrucht-
sorbetijs

Es Durian Istimewa

Bombe met doerianmousse, passievrucht en ananassorbet